Ιστορικό

Η εταιρία μας ξεκίνησε την δράση της το 1968 από τον Θεόδωρο και την Στέλλα Τριφύλλη, με έδρα την οδό Κεραμεικού 48 στο Μεταξουργείο, στην Αθήνα, κέντρο ανάπτυξης των τότε νέων τεχνολογιών στις επιγραφές και τις διαφημιστικές κατασκευές.

Εξελίσσεται σταθερά, κατασκευάζοντας ολοένα, νέα πρωτοποριακά είδη επιγραφών, φωτεινών ή μη, χρησιμοποιώντας κάθε είδους νέο υλικό που εισάγεται στην αγορά. Μετά από διάφορες εταιρικές μεταβολές, και μεταστέγαση λόγω ανάπτυξης στην οδό Κεραμεικού 28, το 1993 η εταιρία αποκτά την τελευταία μορφή της υπό τον τίτλο « Ν. ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. » με τον διακριτικό τίτλο «ΝΕΟΝ ΤΡΥΚ» και με μέλη τον Νίκο Τριφύλλη και την Μαρία Τριφύλλη.
 

Από το 1992 αρχίζει η είσοδος των ΝΕΟΝ ΤΡΥΚ νέων τεχνολογιών στην εταιρία με αγορές νέων μηχανημάτων, που αφορούν την κοπή, χάραξη και διαμόρφωση υλικών, όπως μηχανή CNC για κοπή plexiglas, διαφόρων μετάλλων, ξύλου, mdf κλπ, ή plotter κοπής αυτοκόλλητου βινυλίου. Έκτοτε τα μηχανήματα σταθερά αναβαθμίζονται, βελτιώνοντας συνεχώς την ροή της παραγωγής. Ανανεώνονται τα μεταφορικά μέσα της εταιρίας, ενώ στο μηχανολογικό εξοπλισμό προστίθεται βαφείο κλειστού τύπου με ειδικά φίλτρα κατά των ρύπων, και στεγανού τύπου αμμοβολή.

Παράλληλα αποκτάμε ειδίκευση σε κατασκευή και συντήρηση έργων σύγχρονης τέχνης, που περιλαμβάνουν φωτοβόλους σωλήνες ΝΕΟΝ, σε συνεργασία με καλλιτέχνες, μουσεία και galleries.
 

Η εξέλιξη συνεχίζεται και η εταιρία αποκτά νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο ΒΙΟ.ΠΑ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, στην τριακοστή πέμπτη οδό στον αριθμό 7, έχοντας νέα σχέδια εξέλιξης και παραγωγής μπροστά της, πάντα σεβόμενη την ασφάλεια του προσωπικού της και του πελάτη αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, ανακυκλώνοντας καμένους λαμπτήρες που αφαιρούνται από παλαιότερες κατασκευές ή ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές μικροσυσκευές.

Η ενεργή συμμετοχή μας στο σωματείο των κατασκευαστών φωτεινών επιγραφών (ΣΕΚΗΦΕ) είναι συνεχής από το 1975 (έτος ίδρυσης του σωματείου) ως και σήμερα, προσπαθώντας με όλους τους αξιόλογους συναδέλφους, να εκσυγχρονίσουμε το επάγγελμα μας, σε συνεργασία με τα αντίστοιχα σωματεία της Ευρώπης.

 

ΝΕΟΝ ΤΡΥΚ – Ν. ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Τριακοστής Πέμπτης 7, ΒΙΟ.ΠΑ. Άνω Λιοσίων, Τ.Κ. 133 41|
Τηλ.: 210 24 72 802
email: trifilis@otenet.gr